Arjen aan het woord

Healing door Arjen
Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Arjen de Boer en ik noem mezelf healer. Ik werk met mijn handen, dat heb ik geërfd van mijn beide opa’s. Mijn werk bestaat vooral uit het weghalen van oude niet uitgesproken emoties. Met mijn rechterhand breng ik de energie in het lichaam en voer de oude emoties af via mijn linkerhand moeder aarde in. Deze oude niet uitgesproken emoties zitten vooral vast in onze darmen. Om deze reden begin ik altijd te werken ter hoogte van de nieren opdat ik dan al heel veel oude emoties kan weghalen. Vaak beginnen de darmen dan al te rommelen. Ik zeg dan altijd tegen de cliënten dat de darmen feest vieren. Vaak voel ik dan het lichaam al een beetje ontspannen. Daarna ga ik naar de achterkant van de knieën om de hamstrings (deze zijn erg belangrijk om de emoties af te voeren). Daarna vraag ik de client om zich om te draaien en op de rug te gaan liggen. Ik leg mijn linkerhand dan op de 7e chakra en mijn rechterhand onder het hoofd en trek hiermee veel stress uit de schouders en bovenarmen. Hierna ga leg ik mijn rechterhand vlak onder de nek en leg mijn linkerhand op de linkerarm ter hoogte van de pols en schiet via mijn rechterhand energie het lichaam in naar de voeten. Vaak valt de client dan in slaap omdat de hij/zij zich ontspant. Voor mij is dat een teken dat de healing aanslaat. Dit houd ik ongeveer tussen de 10 en 15 minuten vol en komt de client in totale ontspanning. Hierna ga ik naar de knieën en draai deze dan heen en weer om de schouders en vooral de monnikskapspieren te ontlasten. Dit doe ik bij beide knieën. Hierna ga ik aan het voeteneind zitten en trek via de achillespezen alle nog niet afgevoerde oude emoties af en geef hierna nog een voetenbehandeling, zodat de client zich helemaal ontspannen voelt. Na een uur ben ik klaar, vaak zeggen cliënten dat ze zich figuurlijk veel lichter voelen. Wil je dit een keer meemaken dan sta ik voor je klaar.
Naast het healen heb ik de opleidingen NLP en familieopstellingen gedaan en ga ik graag individueel met mensen de natuur in om te voelen en een opstelling te doen. Als je een vraag hebt, kunnen we met behulp van dingen uit de natuur een individuele opstelling doen om iets te gaan oplossen wat niet meer voor je werkt. Hiernaast leg ik ook uit wat er bloeit en groeit in de natuur (ik geef al ruim 20 jaar excursies bij It Fryske Gea en Natuurmonumenten) zodat dit prachtig met elkaar kan worden gecombineerd. Rondom Bakkeveen liggen genoeg bossen en heidevelden om te gaan wandelen. Heb je hiervoor belangstelling dan ben je van harte welkom.
Warme groet,
Arjen de Boer, Bakkeveen
06-11475108
www.stapvoorstapsamen.nl