Energetisch in gesprek met kinderen

13e blog

Energetisch in gesprek met kinderen

 

Je kunt op afstand of terwijl je in de omgeving van kinderen bent, heel veel leren wat ze je energetisch te vertellen hebben. Ze laten duidelijk in hun gedrag en energie weten hoe het met ze gaat…..!!

Doordat we vaak druk zijn met van alles en nog wat, vergeten we ons even af te stemmen hoe het “echt” met ze gaat. Vaak zijn we in ons hoofd bezig met de dag die voor ons ligt en veel actie vraagt….door even af te stemmen op het kind, kun je veel leren en vooral dat is wat het kind eigenlijk wil, Rust ervaren!!!

Dat is voor ieder mens goed….daardoor loop je ook niet achter de feiten aan, wat het kind mankeert of wat het kind nodig heeft of het kind weet ook haarfijn wat de omgeving nodig heeft….!!

Soms willen we niet horen wat het kind wil omdat we dan zelf aan de slag mogen met dat wat ons bezig houdt op dat moment…..de spiegel kan nogal confronterend zijn….het kind doet dat altijd vanuit Liefde en nooit om te pesten of je te ondermijnen in wie JIJ bent, het wil alleen maar helpen uit onvoorwaardelijke liefde.

Laten we meer naar onze kinderen luisteren en vooral ook voelen, door te voelen komen we bij de basis van het kind, de ziel van het kind is nog zo aanwezig en heeft zoveel te vertellen of wil je iets leren, het kind komt niet voor niets op je pad, is het nu eigen of je bent grootouder of in je klas of welke situatie dan ook, we kunnen altijd afstemmen.

Kinderen hebben de toekomst en dat klopt, ik vertrouw op de Kracht van de Ziel van de kinderen die Nu op Aarde zijn om de weg te wijzen naar een betere en mooiere wereld, ze weten veel duidelijker de weg, het is nu de kunst dat we als volwassenen gaan luisteren naar deze waardevolle inbreng van deze zielen.

Het is een mooie ingang om uit de chaos van “oplossingen” te blijven en eerst te voelen dat wat “gehoord” wil worden……..!!!

Het is veel liefdevoller en heeft geen oordeel…onvoorwaardelijke liefde vloeit altijd, door onvoorwaardelijk naar de kinderen te luisteren, krijgen we een andere kijk op de wereld en komen er andere oplossingen die ons verder brengen in deze bijzondere wereld die Aarde heet…..!

Zie kinderen als volwaardige mensen die veel te delen hebben, een kind heeft veel wijsheid en kennis met zich meegenomen, het is NU tijd om die wijsheid en kennis te delen.

Heel veel luister plezier de komende tijd en geniet van de mooie energie van kinderen. Ik heb het geluk om 2 mooie prachtige kleindochters in mijn leven te hebben, ze confronteren, ze maken me blij en zielsgelukkig  😊

Warme lieve groet,

Hennie.

www.stapvoorstapsamen.nl