Licht en luchtig…..

53e blog

Licht en luchtig……

Nu we naar de wintertijd toe gaan en we ons meer terugtrekken in onze huizen is het van belang om toch het Licht te laten schijnen. We kunnen dat doen door ons eigen Licht te laten schijnen door middel van zingen, dansen, schilderen, schrijven enz. Daar waar jou talenten en kwaliteiten liggen de wereld in te brengen of in ieder geval al in beweging te zetten waardoor het later in de wereld zichtbaar kan worden, de energie is zich dan in ieder geval al aan het manifesteren, altijd fijn!!!

De serieusheid van deze tijd mag met meer Licht en een beetje lucht dragelijker gemaakt worden, zodat mensen die het moeilijk hebben gebruik kunnen maken van jouw mooie creatieve energie.

De kunst van het leven is om het licht en luchtig te houden, ook als het leven voor jou op dit moment niet gemakkelijk is……misschien lukt het dan niet om het luchtig te houden maar je zou het Licht kunnen vragen om je te ondersteunen en je te helpen om tot een mooi inzicht te komen, dan laat je het Licht over je vraag schijnen en dat maakt het vaak gemakkelijker om de situatie waar je mee zit te accepteren of in overgave te gaan en vertrouwen te krijgen naar een goede afloop.

Het is zeker het proberen waard…..!!!

Kijk naar de schoonheid van Kunst of een leuk filmpje op YouTube van een cabaretier of luister mooie muziek, lees een mooi boek of probeer zo weinig mogelijk nieuws te kijken, voed je met mooie, gekke, interessante creatieve uitingen die anderen alvast voor je hebben gemaakt 😊

Kijk ook wat je eet….dus wat je letterlijk voed….past dat nog bij je of mag dat ook lichter en luchtiger.

Al met al, veel om op een lichte en luchtige manier te kijken naar de aankomende herfst en winter…maak gebruik in de donkere maanden van de grote creativiteit die beschikbaar is.

Het universum brengt je altijd dat op je pad wat voor jou op dat moment helend en stimulerend werkt, probeer het maar eens het werkt altijd, laat je verrassen.

Het was aan het begin van de week prachtig om te zien en te voelen dat er veel Zielenstof over moeder Aarde en de mensen is gestrooid, misschien heb je het gevoeld….!!

Het kan zijn, dat je zomaar ineens moe was en even gedesoriënteerd, maar daarna meer energie hebt gekregen, dat kwam omdat je lichaam en je mind zich moesten aanpassen aan de hogere trilling.

Ook de zielenwereld is in beweging en helpt ons met liefdevolle krachtige lichte/luchtige energie.

Zodra je bemerkt dat het zwaar en veel is voor je….ga dan eens kijken waar je het lichter en luchtiger kunt maken….dat mag en geeft een impuls om toch het zware stuk beter te kunnen dragen, want natuurlijk wil dat opgelost en verwerkt worden.

Herinner je wie je werkelijk bent vanuit de ziel en je zult gaan ervaren dat er veel humor in de zielenwereld is en zoals je weet ligt de humor vaak op straat….:-)

Fijne week en kijk naar de schoonheid om je heen, let op de signalen die op je pad komen!!

Lichtgroet,

Hennie.