Onrust…..

48e blog

Onrust…..

Na een periode van intense transformatie(s) weer een blog…!!!

Om me heen was er natuurlijk ook veel onrust in de ether, waar ik veel last van heb en velen van jullie met mij…..het is niet een gemakkelijke tijd om in te leven, heb mededogen met jezelf en de ander, want het is een heftige tijd.

Ook prachtig om mee te maken want de verandering(en) moeten natuurlijk plaats vinden maar als er nog van alles en nog wat in je opgelost wil worden, kan het voelen als (te) veel en onrustig.

Fysiek, mentaal of energetisch…..wil er veel opgelost worden, uit dit leven maar ook uit vorige levens, oude thema’s kunnen voorbij komen en ons laten zien waar we precies staan, het vraagt ook moed om los te laten wat ons niet meer dient, dat kunnen mensen of situaties zijn.

Door de onrust om ons heen en in ons….dwalen we soms ontzettend ver van onze eigen ziel af….de ziel weet de weg en vraagt stilte, rust en afstemming…..dus maak tijd voor jezelf, saneer drukte uit je leven, door bijvoorbeeld eens een verjaardag over te slaan of niet gelijk tegemoet te komen aan de vraag van anderen, maar stel jezelf centraal….!

We zijn nu in het teken Leeuw astrologisch gezien en mogen helemaal toegeven aan de

 IK Kracht…..:-)  

zeg maar vaak tegen jezelf “IK BEN”

De Leeuwenenergie van de maand augustus, vraagt om jezelf centraal te stellen en de rust te nemen om te voelen wat JIJ wilt de komende tijd en hoe je jezelf neer wilt zetten in de toekomst.

Dus een belangrijke tijd om de afgelopen tijd te verteren en vorm te geven naar de toekomst toe, wie ben je echt en hoe wil jij jezelf laten zien in de toekomst, dat is een belangrijke vraag, dat vraagt dus rust en afstemming.

Bij mij was/is er ook innerlijk veel onrust, er is natuurlijk ook veel te verwerken na een heftige winter voor mij, plus mijn gave, die soms meer onrust bracht omdat ik alles voel en op een dieper niveau ervaar. Het Wad gaf in juni aan, dat het goed komt en dat ik er beter uit kom dan dat ik/het was.

Schilderen en schrijven helpt mij….misschien is dat voor jou ook een manier en misschien wil je iets totaal anders doen, voel waarin jij je het beste kunt uiten en misschien wil je niets maar wil je alleen maar RUST…..alles is prima, onthoud dat je het op je EIGEN MANIER doet…..dat is de kracht van een Leeuw, die weet dat hij belangrijk is en zoekt rustig en zelfverzekerd zijn weg……!!

Laat je niet verstoren, door de onrust om je heen, maar vervolg rustig en soms een beetje egocentrisch je weg, dat is wat een Leeuw doet, dat mag in deze tijd, JIJ alleen kunt je Eigen Weg volgen en vinden, daardoor maak je de weg vrij voor de ander….we zijn allemaal één, alles is energie en staat in verbinding……!!

Mooie rustige statige tocht, zoals een Leeuw betaamt……😊

Lichtgroet, Hennie.