HENNIE, HELDER LICHT

In verband met het herstellen van ziekte, ben ik voorlopig niet beschikbaar voor fysieke afspraken, alleen consulten via de telefoon zijn nog wel beperkt mogelijk!!!

Helderziend, voelen en weten zijn tools die ik gebruik bij mijn werk als medium. Mijn specialisme is dat ik de psychische blauwdruk van mensen zie/weet, waardoor het gemakkelijker wordt om de kern van het probleem te benoemen en eventueel een behandelplan in te zetten.

Mijn missie in dit leven is om mijzelf en anderen via mijn werk en mijn ‘zijn’ weer te laten herinneren hoe eenvoudig we verbinding kunnen maken met onszelf en al wat er is. Verbinding leggen tussen de mens en dat waar we uit zijn ontstaan, niet meer afgescheiden voelen maar weer heel worden (lichaam, geest en ziel). Door te benoemen ontstaat een beweging, een simpele beweging met vaak grote impact. Ik ben blij dat ik met mijn gave/talent mensen mag ondersteunen, aanwezig zijn is soms genoeg. Het woord SIMPEL zul je mij veel horen gebruiken, de oplossing ligt vaak al in jezelf besloten.

 

IK BEN HENNIE GJALTEMA

In 1958 geboren in een klein dorpje in Friesland, moeder van twee volwassen kinderen en oma van 2 kleindochters en in 2013 getrouwd met Arjen. Praet mar Frysk.

Geboren met een gave, gewerkt in het bedrijfsleven en de nodige persoonlijke ervaringen en mijn gave die ik naast deze taken inzette, om anderen nieuwe inzichten naar beweging of keerpunt te laten vinden. Toen in 2006 bij mij de diagnose borstkanker werd gesteld was dit hét keerpunt in mijn leven om te gaan doen wat ik ‘moest’ doen: mijn gave en talent fulltime inzetten voor de mensen en de wereld om mij heen. Ik nam ontslag en ging verder als kleine zelfstandige met de praktijk die ik in 2002 had opgericht ‘Stap voor Stap Samen’

Door zelf stap voor stap het leven vanuit al deze facetten te leven en daarnaast cursussen en opleidingen te volgen, mocht ik groeien als mens en heb ik mijn medemensen vanuit mededogen iets te bieden. Soms zijn kleine stappen genoeg om iets in beweging te zetten, soms zijn grotere of meer stappen nodig. Vol overtuiging en vanuit een nieuw bewustzijn wil ik alle mensen die op mijn pad komen begeleiden en coachen om nieuwe inzichten te verwerven, toe te werken naar een nieuwe beweging in hun leven of hún keerpunt.

Op verschillende manieren kunnen we samen aan de slag om helder te krijgen wat je NU nodig hebt, individueel en in groepsverband. Indien nodig zal ik altijd doorverwijzen naar arts of andere hulpverlening.

Kijk bij agenda naar de mogelijkheden. Of bel of mail mij eerst voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

READING, HEALING, TEACHING EN COACHING

Reading: Via mijn aangeboren gave om de psyche te lezen van mensen, de kern van de problematiek helder te krijgen tevens gebruik ik de gave waarbij ik boodschappen van overledenen door krijg en deze vertaal ik naar de vragensteller, zie het maar als een doorgeefluik – dit kan ook via foto’s of voorwerpen.

Healing: Aangeboren gave om met energie te werken verder ontwikkeld door Reiki en opleidingen Universele energie.

Teaching: Vanuit mijn gave mensen te mogen vertellen wat ze al in hun eigen herinnering hebben opgeslagen, hen te mogen leren om die kennis weer bewust te maken; tools zijn levenservaring en zielenopdracht, praktisch Reiki en Universele energie.

Coaching: Samen kijken naar een oplossing van dit moment, dat kan éénmalig zijn of meerdere afspraken, doel is helderheid en duidelijkheid te verschaffen en vooral het hervinden van eigen kracht en kwaliteit. Tools zijn eigen levenservaring en counseling van Victor Frankl.

Proceswerk: Tijdens een sessie maak ik gebruik van meerdere tools, lichaamswerk, traumawerk, chakra’s, aura’s, energie voelen en lezen, vooral binnen het trauma, groot of klein, is het fijn om de grenzen te voelen die mensen vanuit een oude situatie/patroon hebben ontwikkeld.

OPLEIDINGEN

2000  Bach Bloesemremedies
2000  Master Reiki Usui System of Natural Healing
2001  Counseling Logotherapie ( Viktor E. Frankl)
2006  1e level universele energie laatste level niveau 20 behaalt in 2010, bevoegd om wereldwijd les te geven
2012   Self Connection, 12 daagse training body based traumawork
2013   Shame & Intimacy, 3 dgs. Workshop shame dynamics and psychological treatment skills
2014  Persoonlijk proceswork, 3 dagen familieopstellingen en persoonlijke ontwikkeling