Stemmen uit het verleden

44e blog

Stemmen uit het verleden

Regelmatig komt het voor dat ik ineens een naam in mijn gevoel krijg of hoor een naam steeds herhalen in mijn hoofd. Ik weet ondertussen dat ik opgezocht word door een ziel die over is en nog even van zich wil laten horen.

Bijvoorbeeld, een paar jaar geleden, kreeg ik steeds de naam van een oud collega door, ze bleef zich maar aanmelden en toen ben ik op internet gaan zoeken en ik vond haar overlijdensadvertentie, ze wilde me dus laten weten dat ze over was en het bijzondere ervan was, dat ik wist dat ze een geliefde (minnaar) had en dat die 7 maanden eerder was overgegaan, ze liet weten dat ze samen waren en gelukkig, zo fijn om te voelen šŸ˜Š

Nog een voorbeeld, een poosje geleden kwam een oud buurvrouw voorbij, ik natuurlijk weer op zoek en ze was een paar maanden daarvoor overleden, ze kwam afscheid nemen en zeggen dat het goed ging.

Het is fijn als zielen er aan toe zijn, dat ze je op komen zoeken, een ziel gaat altijd verder in het Licht, je kunt ook zeggen, we worden opnieuw geboren in het Licht, het is dus ook een feestje om over te gaan.

Het leven wat je achter laat, zit erop en je mag in de zielenwereld uitrusten en kijken wat je hebt geleert van je leven op aarde, welk thema je hebt meegenomen en waar je aan hebt gewerkt en wat je misschien hebt laten liggen, helemaal niet erg, je kunt er altijd aan blijven werken, samen met je gidsen en je zielen familie, ze vangen je op en begeleiden je naar rust en stilte en zijn vol liefde voor jou!!!

Dat is wat we op aarde ook nodig hebben als we in contact willen komen met zielen die over zijn gegaan, anders horen we ze niet, dus probeer iedere dag een moment van stilte in te passen om te horen en te voelen of een ziel je wil bereiken, vragen kan ook maar afdwingen natuurlijk niet, de ziel heeft een eigen pad en is er misschien nog niet aan toe om zich weer met jou of de aarde te verbinden.

Liefde is in alle gevallen het antwoord op de verbindingā€¦.stel je open en laat liefde je de weg wijzen, vaak krijg je dan op onverwachte momenten een antwoord of inzicht van degene die over is, altijd verrassend en passend in het moment. De ziel die over is heeft veel meer overzicht dan jij en kan dus ook veel beter het moment van contact bepalen.

Stem je af en wie weet welke stem uit het verleden tot je gaat sprekenā€¦..soms kan het ook via muziek, geur of een tekst die je ineens opvalt, sta dan even stil en luister wat een ziel met je wil delen, het zal altijd in liefde zijn, dus een ziel zal nooit slechte dingen tegen je zeggen of willen dat je slechte dingen doet, dat is geen liefde en geen goede afstemming.

Vertrouw op jezelf en de zielen die over zijn en je krijgt een fijne samenwerking die voor beiden groei en ontwikkeling oplevert, de ziel die over is moet ook veel moeite doen om in contact met je te komen en kan daar veel van leren, als je het contact afsluit doe dat dan vooral met veel dankbaarheid. Samen met de zielen die over zijn en de zielen op aarde ontwikkelen we ons naar een hogere trilling, we hebben elkaar nodig, we zijn allemaal Ć©Ć©n…

Heel veel mooie afstemmingen uit het NU of verleden en een fijne week.

Lichtgroet, Hennie.