Verandering/vernieuwing

 

Verandering/vernieuwing

30 januari 2024

Dag lieve mensen,

Afgelopen week was voor mij een heftige tijd van grote inzichten en op fysiek/mentaal en energetisch vlak veel verschuiving. Ik voelde ook het collectief bijzonder sterk vandaar dat ik nog maar eens in de pen klim om met jullie te delen dat je compassie met jezelf mag hebben in deze snel veranderende tijd op weg naar vernieuwing.

Voor ieder van jullie zal het een thema in beweging hebben gezet die nog een keer of voor de eerste keer aangeraakt wil worden, waardoor je het voor altijd af kunt sluiten, het zal niet fijn voelen maar het geeft ook opluchting en ruimte om te gaan doen wat je “echt” wilt.

Waar ligt je hart….waar loop je steeds tegen aan, wat wil gehoord en gezien worden, wat mag je los laten of wie mag je los laten. Oude patronen en systemen van dit leven maar ook uit vorige levens komen ze nog een keer voorbij om te laten weten dat het in deze tijd los gelaten mag worden.

Verandering gaat nooit vanzelf, we mogen stil worden om te voelen en te luisteren naar onze innerlijke stem (ziel) die de weg weet, specifiek “onze” weg … we hebben als ziel allemaal een taak/missie in het leven en die wil zeker in deze tijd van opschoning gehoord en gezien worden, daar is stilte voor nodig, ook als dat niet gemakkelijk voor je is, probeer toch 15 minuten per dag te gaan zitten of liggen en laat het allemaal even gebeuren. Alles mag er zijn!!!!

Ik voelde vorige week een grote verschuiving in ons denken en voelen, het collectief is ook aan het opschonen, wereld wijd zijn we onderweg naar een nieuwe vorm van Samen Leven.

Dat zien we natuurlijk iedere dag om ons heen….laat je niet verleiden tot deelname aan alles wat op je pad komt, maar wees zorgvuldig in waar je je mee verbind. Iedere keer mag je je afvragen, is dit goed voor mij en is dit goed voor het collectief, als je dat hebt gedaan maak dan je keuze en helemaal niets doen is dan ook een keuze 😊

Het is een snelle tijd ook energetisch, ik begreep tijdens mijn ziekte proces niet goed welke kant ik nu op mocht gaan met mijn missie….nu begrijp ik dat ik als lichtwerker, veel meer heb toe te voegen aan het collectief, door mijn oude manier van werken los te laten, individueel werken met mensen los te laten en vanuit rust en stilte te gaan werker als lichtwerker. Als doe mens was en is de omschakeling niet gemakkelijk maar ik word blij van mijn energetisch werk en doe precies wat moet gebeuren.

Let in het dagelijks leven op de signalen die op je pad komen om je de weg te wijzen naar “jouw pad” soms kun je denken hoe onbelangrijk je bijdrage kan/zal zijn maar weet dat er grote kracht zit in het simpel zijn/Zijn…..het is vaak genoeg om aanwezig te zijn/Zijn om iets in beweging te zetten bij de ander, want jullie weten zoals ik vaak heb geschreven…we zijn allemaal één…..we zijn allemaal onderdeel van een groter geheel en Samen gaan we de toekomst maken.

Hoe bijzonder, terwijl ik zit te schrijven, luister ik naar radio4 en krijg ik een prachtig signaal…mooie muziek zeer passend bij wat ik schrijf……grote dankbaarheid!!!

Angel….gezongen door Sarah Mc. Lachlan…… de cd heet Apollo5 Haven en je kunt de muziek terug vinden op radio4 van 30 januari 10.49 uur

Dit is een mooi voorbeeld hoe de energie werkt, ik wens je ook veel mooie signalen toe en geniet van de veranderingen en vernieuwingen in je leven maar neem ook veel stilte en rust momenten om alles goed te verwerken en te luisteren naar mooie inzichten die je verder brengen in deze tijd.

Probeer ook als het niet gemakkelijk is wat je aan inzichten krijgt, bijvoorbeeld om een situatie of een mens los te laten…toch te handelen om dichterbij je eigen weg te komen en je weet niet door in je eigen kracht te gaan staan, hoe je de ander helpt, mijn ervaring is dat er dan ruimte komt in de situatie of bij de ander.

Voor nu een fijne tijd en weet dat er veel lichtwerkers op verschillende niveaus hard aan het werk zijn, ik doe het met liefde en zeer veel lichtwerkers met mij, we zijn vol liefde voor de mensen op aarde gekomen om juist op dit moment in de tijd op Moeder Aarde te zijn/Zijn.

Fijne tijd en lichtgroet,

Hennie.