Verdwalen…..

32e blog

Verdwalen……

We leven in een tijd waarin we kunnen verdwalen in berichtgeving, verslavingen, relaties etc. we kunnen ons onthecht voelen, terwijl er schijnbaar zoveel manieren zijn om in contact te zijn….kunnen we toch verdwalen in alles wat we lezen en horen via social media, vrienden of familie.

Iedereen heeft een mening of oordeel over iets of iemand en terwijl je er naar luistert kan het zomaar gebeuren dat je aan het rond dwalen bent in het niets, zeker als je niet in contact met jezelf bent, waardoor jouw pad helemaal niet meer zichtbaar is.

Verdwalen in de regel en wetgevingen die niet doorzichtig en helder zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet, terwijl het duidelijkheid moet verschaffen maakt het juist veel onduidelijk en verdwalen we in ambtenarij of nog erger onverschilligheid van het systeem.

Om daar nu weerstand tegen te bieden is het belangrijk dat je je afstemt op je hoger bewustzijn, we noemen het ook wel intuïtie of je eigen waarheid vinden voor dit moment in een hogere energie…misschien heb je ingang via God, Jezus, Maria een overleden geliefde, de Boedha, Shiva, Allah….etc. probeer maar waar jij je veilig bij voelt om mee te verbinden/mediteren.

Het is vooral het jaar 2022 nodig dat we gebruik gaan maken van de hogere energie….het is nodig om in balans te komen met dat wat we zijn verleerd in de afgelopen eeuwen, oog voor elkaar, hart tot hart spreken, gebruik maken van dat wat groter is dan ons, het mooie is dat het al in ons aanwezig is, we hoeven het alleen maar weer aan te spreken, zodat onze Ziel weer ruimte krijgt om mee te communiceren, zodat we lichaam, geest en Ziel weer gaan gebruiken in een mooie samenwerking.

Het hoeft dus niet meer opgelegd te worden maar je neemt je eigen verantwoordelijkheid door eerst af te stemmen op de hogere energie en daarna neem je stappen die daar bij passen, de hogere energie zal er altijd voor zorgen dat het voor de ander die je ontmoet in je proces ook okay is….IK BEN JIJ en JIJ BENTMIJ……..de ander heeft net als jij duidelijkheid en veiligheid nodig, ook al verschil je van mening, vertel helder en duidelijk hoe het voor jou is, daardoor verdwaal je niet meer en krijg je grip op je leven…jij bent de enige met de touwtjes in handen en ontglipt het je soms dan is dat ook okay en neem je ze daarna weer rustig op.

Heb geduld met jezelf en de ander…..in een wereld waarin je snel kunt verdwalen……heb respect voor jezelf en de ander en ik weet zeker dat we dan veel sneller van hart tot hart gaan communiceren waarin we veel sneller en gemakkelijker ons doel bereiken om Samen te werken en de wereld mooier en beter te maken.

Heel veel mooie inzichten komende week en als het even niet lukt is het niet erg, je kunt ieder moment er voor kiezen om weer verbinding met de hogere energie te maken, vergeet hierbij de natuur ook niet te gebruiken.

Warme Lichtgroet,

Hennie.