Vergelijken

34e blog

Vergelijken…..

Velen van ons doen het ongemerkt, onszelf vergelijken met anderen of wat anderen hebben, zeker in deze tijd, waarin veel onzeker is, sluipt het er gemakkelijk in.

Het is een onzekere tijd, die nog onzekerder wordt omdat veel wat nog niet zichtbaar was, zichtbaar gaat worden, bij onszelf maar ook bij anderen en maatschappelijk.

Om tot vernieuwing te komen, dienen we het oude los te laten en ruimte te maken voor vernieuwde energie en innovatieve oplossingen voor bestaande problemen.

Maar eerst hebben we tijd nodig om ons af te stemmen op een hogere energie die veel beter de weg weet om te veranderen, door dat persoonlijk te doen, want het begint immers altijd bij onszelf, kom je vaak tot betere en mooiere oplossingen dan maar steeds het oude te herhalen, dat gaat zeker in deze tijd niet meer werken.

Door iedere dag stil te staan bij wat in je omgeving zou kunnen veranderen of wat jij persoonlijk los zou kunnen laten of waar jij misschien maatschappelijk iets kunt gaan betekenen, voel maar wat voor jou passend is en vooral belangrijk waar jij een goed gevoel bij krijgt, zet je daar voor in.

Persoonlijk vraagt het van je om eerlijk naar jezelf te kijken en je schaduwkanten, die we allemaal hebben, te omarmen en daarmee innerlijk de weg vrij te maken voor nieuwe energie. Soms moeten we daar personen of situaties voor opgeven maar het geeft heel veel ruimte in jezelf en in de wereld om er zo mee aan de slag te gaan.

Niet gemakkelijk maar zeker te doen, omdat het universum meewerkt om het juist in dit moment op de tijdlijn te doen, de tijd is echt rijp om een grote omwenteling te bewerkstelligen met iedere ziel die op dit moment op aarde is.

Daarvoor zijn we hier allemaal, om het Licht meer en meer te gaan gebruiken, je hoeft het Licht niet ver weg te zoeken of in iemand, het Licht is in jou, was er altijd en zal er altijd blijven.

Mijn werk, zal na mijn herstelperiode veel meer uit Lichtwerk bestaan en het Licht vanuit verschillende dimensies voor je vertalen naar jou en je ziel, zodat je vanuit jouw missie je zielenopdracht gestalte kunt geven.

Door mezelf meer open te stellen voor verschillende zielen lagen, mocht ik het traject van kanker nog een keer doorstaan om veel wat oud en pijn deed op te lossen, door het proces aan te gaan en alles te voelen wat voorbij kwam en vooral veel stilte in te passen in mijn leven, kon ik tot mooie inzichten komen en mijn werkzaamheden gaan veranderen.

Hoe het er precies uit gaat zien weet ik nog niet, maar het gaat zich wel openbaren onderweg in mijn herstelperiode.

Nog meer vanuit de ziel en zielenwereld werken dat is wel helder geworden, soms heb je een crisis in je leven nodig om op de rem te gaan staan, maar heel veel kan gelukkig ook in het gewone ritme van het leven opgelost worden.

Zodra je meer bewust door het leven gaat, ga je ook eerder de signalen opvangen en ernaar handelen.

Wat voedt je, geestelijk en lichamelijk, mediteer daar maar eens op, vaak zijn kleine aanpassingen in eetgewoonten of je gedachtegang tijdens een meditatie even te onderbreken al genoeg om de verandering in beweging te zetten.

Ik wens je veel wijsheid en Licht toe de komende week en vooral veel mooie stiltes en de durf om zaken aan te pakken en te veranderen, dat kunnen ook kleine stapjes zijn, helemaal prima!!!!!

Lichtgroet, Hennie.