Vorige levens…….

blog Hennie juni 2021

 

Vorige levens……

 

We zitten rustig aan tafel met onze oudste kleindochter van 3 jaar, pake is aan het kleien met haar en ik beppe maak ondertussen een puzzel. Opeens zegt ze “toen vloog ik heel erg hoog en boem viel ik naar beneden, ze doet haar handjes wijd open en maakt vliegende bewegingen naar beneden en toen was ik dood…., ze doet haar oogjes dicht en toen was ik weer een baby meisje”  Arjen en ik zijn er stil van en ik vraag terwijl ik doorpuzzel en ben je nu dat baby meisje? Ja geeft ze aan en krijgt een lieve glimlach op haar gezicht. Ze is helemaal rustig en lekker bezig met haar handjes. De rust aan tafel is heerlijk, we blijven stil zitten en voelen ons rijk met zo’n mooie uitleg over een vorig leven van haar. We begrijpen nu ook waarom ze onder de rook van een vliegbasis is geboren 😊

Een kind tot ongeveer 7 jaar staat nog volledig in verbinding met het Licht, daar waar we vandaan komen en daar waar we weer naar toe gaan als we overlijden. Eigenlijk ben je dan niet dood maar word je geboren in het Licht en ben je weer thuis. Zo vertellen mensen die over zijn vaak aan mij, ze voelen zich volledig geaccepteerd en zeggen ook dat we ons op Aarde de onvoorwaardelijke liefde niet voor kunnen stellen waar je door opgenomen wordt, het is alles omvattend!!

Op Aarde kunnen we onvoorwaardelijk van mensen of dieren houden maar het is niet zo veelomvattend als het gevoel van overgang naar het Licht, je word eigenlijk ogenomen in Liefde dat is wat zielen mij laten weten wanneer ik in contact met ze treed. Mensen en dieren zoeken mij regelmatig op om in contact te komen met hun geliefden die ze achter lieten.

Terug komende op vorige levens, voor mij is het duidelijk dat we een aards pad en een zielen pad lopen, het aardse pad sluit aan bij dat wat we nog te leren hebben vanuit de ziel, zie het maar als een missie/taak die je meeneemt naar de Aarde….dat kunnen natuurlijk heel veel verschillende leerthema’s bevatten. Bijvoorbeeld leren geduldig te zijn of tevreden, hoe het is om arm of rijk te zijn, hoe het voelt om slachtoffer of dader te zijn….zo kan ik nog een poosje doorgaan. Alle thema’s komen aan bod in al die levens die je te leven hebt en ondertussen naar de overgang van het Licht mag je uitrusten en je opladen voor een nieuw leven / les op Aarde.

In het aardse leven is de te leren les niet altijd gemakkelijk omdat we zo verstrikt kunnen raken in de aardse emoties en daardoor verliezen we het contact met onze ziel en zielen opdracht. Mijn werk bestaat er dan uit om daar tussen te middelen waardoor je beter begrijpt wat je les of missie is tijdens het leven wat je nu leeft. Het is dankbaar werk omdat ik de mens op aarde mag begeleiden maar ik ook met de zielen mag communiceren die over zijn, er komen vaak verrassende antwoorden en inzichten en altijd liefdevol en gericht op groei.

Vanuit de families waarin we geboren worden, liggen vaak grote levenslessen besloten, onze jeugd kan dan niet fijn of gemakkelijk geweest zijn maar als je later er goed naar gaat kijken heeft het veel mogelijkheid tot groei en ontwikkeling gegeven, dan kunnen we dankbaar zijn. Je komt elkaar niet voor niets tegen, bijvoorbeeld in je familiesysteem, je vrienden of  collega’s, alle mensen (zielen) die je tegen komt tijdens je levens hebben lang of kort een verbinding met je, altijd met het doel om te groeien en op zielsniveau te evolueren.

Ik wens jullie een mooie zonnige week toe met mooie contacten en inzichten, let op de signalen in je omgeving 😊

Warme liefdevolle groet,

Hennie.

www.stapvoorstapsamen.nl