Vrouwen energie…..

Vrouwen energie…..

In deze tijd van verandering(en) is het belangrijk dat we vrouwen energie weer meer toe laten in onszelf en de wereld.

Na eeuwen van mannen energie, waar natuurlijk niets mis mee is….maar helaas is het allemaal een beetje doorgeslagen naar ego en macht.

Nu zitten we in de verandering van Samen en is het dus ook tijd om vrouwen energie weer meer aan bod te laten komen.

Zonder dwang, zonder schuld te geven aan wie dan ook, maar Samen oppakken waar we lang geleden al eens hebben gestaan als mensheid.

Het mannelijk en vrouwelijk principe Samen Werken en Samen Leven, de kennis en wijsheid van ons allen samenvoegen en uit kristalliseren naar een hoger niveau van Leven.

Vrede ipv Oorlog

Samen ipv Macht over

Liefde ipv Angst

Vertrouwen ipv Wantrouwen

Enz.

We hebben als zielen allemaal levens van man en vrouw doorleeft, dus zijn we nu aan de vervolgstap toe om alle kennis die in ons of nog diep in ons verstopt zit, naar boven te laten komen….in deze tijd kan dat veel gemakkelijker dan het ooit eerder is geweest.

Als we willen is niets onmogelijk, ik geloof in een betere toekomst voor moeder Aarde met alle mensen erop, als we de wil en de durf hebben om te veranderen dan gaat het ons lukken, niet gelijk in 1 generatie maar als we nu de verandering inzetten, hebben we niet voor niets zoveel mee hoeven maken om tot versnelde inzichten te komen.

Ieder volgt zijn haar zielen pad en aardse pad, met een eigen missie, talenten en kwaliteiten, niemand uitgezonderd, het is maar wat je ermee doet.

Als de keuze steeds uit liefde en mededogen gemaakt zal worden, wat natuurlijk niet altijd gemakkelijk zal zijn omdat we daarin vaak tegenwerking en hoongelach tegen komen. Maar toch is het belangrijk om te volharden om meer in de vrouwenenergie te komen en te blijven volharden in onze taak om de wereld mooier te maken zonder macht en hebzucht, het kan echt werken.

Fouten mogen gemaakt worden, daar leren we sneller van….ieder mens die je tegenkomt op je zoektocht naar een betere wereld, laat je herinneren wie je bent en wat jij nodig hebt om het beter te laten worden.

Dus omarm het goede of het slechte wat op je pad komt en kijk wat JIJ innerlijk er van te leren hebt…verandering begint bij jezelf, want dat heb in je in de hand, de ander brengt je alleen maar dichterbij je eigen kern om nog beter beslagen ten ijs te komen. Kijk dus naar je eigen te helen stukken en waarschijnlijk ook tekortkomingen 😊 dan groei je lekker snel.

Wat nu vaak in de maatschappij gebeurt is, dat iedereen naar iemand wijst maar de vinger nooit naar onszelf of veroorzaakte situaties kijkt, zo verandert er natuurlijk niets.

Voel waar jij nodig bent in de wereld, des te meer vrede jij in jezelf zult ervaren, des te meer vrede zal er op de wereld komen. Gebruik je gedachtenkracht om situaties die ver van je bed lijken, dichterbij te halen door energie te sturen naar die gebieden of mensen, niets is onmogelijk, gewoon omdat jou intentie liefde is, kan er iets veranderen, probeer maar!!!!

Lichtkracht, Hennie.

Juli 2023