WAT WE DOEN

activiteitenaanbod voor spirituele, persoonlijke groei

• spirituele avonden
Hennie organiseert regelmatig avonden van 20.00 tot 22.00 uur om readings te geven. Dat kan in een groep tot ongeveer 10 mensen (bijv. vrienden, familie, collega’s). Een reading kan gegeven worden aan de hand van een voorwerp of een foto, maar Hennie kan dan natuurlijk ook jouw eigen energie lezen. Dat kan het begin zijn om inzicht te krijgen over een thema dat bij jou speelt. Er wordt geen informatie gegeven over een andere nog levende persoon tenzij daar toestemming voor is gegeven.Vaak ontstaat er een thema in de groep en leren we binnen de groep ook weer van elkaar, het zijn mooie inspirerende avonden. En altijd in een vertrouwelijke setting.

• readings
Door middel van een reading, waarbij ik mijn aangeboren gave gebruik om de psychische blauwdruk van mensen te lezen, kijk ik met je mee op dat moment in de tijd naar wat er voor inzichten en antwoorden mogen komen die voor jou van belang zijn. Het zijn altijd antwoorden die dichtbij jezelf staan, je kunt er altijd iets mee. Voor een persoonlijke reading of consult ben je van harte welkom op de praktijk in Bakkeveen.

• healings
Op verzoek stuurt Hennie gratis 14 dagen lang elke dag universele energie aan je door. Stuur een mailtje met je voornaam, achternaam en geboortedatum. Na 14 dagen ontvang ik graag een berichtje hoe het gaat, zo niet dan verwijder ik je weer van de lijst. Je mag ook energie voor anderen aanvragen.

Osho zen kaart legging

• Huizen schonen

• Dromen duiden

MEER INFORMATIE

Check tarieven of neem contact met ons op voor meer informatie over specifieke activiteiten!


WANDEL- EN ONTDEKKINGSTOCHT

De wandel- en ontdekkingstocht is een dag lekker wandelen en ontspannen in de natuur. Maar geen gewone dag. Een verrassende en persoonlijke ontdekkingstocht, stap voor stap samen. Arjen is een ervaren natuurkenner en -gids. Weet alles van natuuraspecten en geschiedenis van de omgeving, hij neemt je mee door de betoverende bossen van Bakkeveen.
Arjen zorgt voor de verbinding in de groep en Hennie wandelt er tussen door en geeft readings. Vanuit een eigen thema dat jij wilt aankaarten of wat er spontaan bij haar opkomt. Trek je wandelschoenen aan en laat de energie van de natuur op je inwerken.

WORKSHOP INTUÏTIEF SCHILDEREN

Een ochtend schilderen op doek, met alles wat je wilt gebruiken: verf, penseel, roller, papier, lijm, knipsels uit de krant of tijdschrift etc.* Intuïtief schilderen is alles vergeten wat je hebt geleerd en experimenteren en spelen met kleur en materiaal. Elkaar inspireren, je laten verrassen door jezelf en anderen en loskomen van de regels voor perspectief en compositie. Alles is goed! We beginnen met een geleide meditatie, tijdens het creatieve proces is er tijd voor koffie en thee, en afsluitend geeft Hennie bij elk schilderij een reading. Het wordt altijd een bijzonder schilderij. Een schilderij waarmee je iets over én aan jezelf vertelt.

*Wil je met speciale materialen of foto’s werken, neem die dan zelf mee.